.

.

ЛХЛЛ Мода Креативна Врата Капут Кука Ковано Железо Капут Кука Трем Ѕид Приврзок Личност Кука

ЛХЛЛ Мода Креативна Врата Капут Кука Ковано Железо Капут Кука Трем Ѕид Приврзок Личност Кука

DEN 5043.52

Количина на стоки
Тековен

Изработени од внимателно избрани железни материјали, издржливи и полни со тежина Декорација на ѕид кога не се користи. Користете го просторот зад вратата паметно и лесно користете го просторот за да го направите домот попријатен. Употреба во повеќе сцени, може да се постави каде и да сакате да ги задоволите вашите различни потреби. Комбинацијата на креативност и железна уметност не е само врска, туку и уметничко дело. Изработени од внимателно избрани железни материјали, издржливи и полни со тежина.Декорација на ѕид кога не е во употреба, користете го просторот зад вратата паметно и лесно искористете го просторот за да го направите домот попријатен за употреба во повеќе сцени, може да се постави каде и да сакате да ги задоволите вашите различни потреби комбинацијата на креативност и железна уметност Не Е само врска, туку и уметничко дело спецификација : Занает : рачно изработен материјал : Железниот Пакет Вклучува : 1*декоративна кука ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часови и да ви даде задоволително answer.

Други карактеристики

Craft:
handmade
Material:
Iron
Package Include:
1*decorative hook:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Најдобри понуди