.

.

Оем Феникс Контакт 3073335,

Оем Феникс Контакт 3073335,

DEN 2167.20

Количина на стоки
Тековен

3073335, панел за напојување-преку терминален блок - метод на поврзување : завртка врска со затегнат ракав - завртка врска со затегнат ракав - број на позиции : 1 - струја на оптоварување : 57 а - пресек : 0,5 мм2 - 16 мм2 - насока на поврзување на проводникот до стр ( 1 ставки)

Други карактеристики

Најдобри понуди