.

.

Левитација на лебдечки звучник, магнетски Bluetooth звучник на Bluetooth v4.0, LED ламба Bluetooth звучник со 5W стерео звук, безжично полнење, ротација од 360 степени, за декор за домо?

Левитација на лебдечки звучник, магнетски Bluetooth звучник на Bluetooth v4.0, LED ламба Bluetooth звучник со 5W стерео звук, безжично

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

360 степени што лебдат лесно се поврзуваат со паметниот телефон, мобилен телефон, лаптоп, компјутер, Mac и сите други Bluetooth уреди 【Безжично полнење】 : Levitating UFO звучникот користи технологија за безжично полнење за да може да се наплати дури и додека левитира! Контролата на допир подолу ви овозможува да ја вклучите/исклучите LED светлото и да ја контролирате бојата на светлината. 【Дополнително долго време на игра】 : Булит -во 1200m Ah Полнење на литиум батерија, која нуди 8 часа континуирано време на игра (време засновано врз основа на видот и типот на музика) Enioy Bass Bass Music од ден и ноќ. 【Шарена светлина на табелата LED】 : Вграден LED сјаен клип со стабилен извор на светлина. Донесете романтична музичка атмосфера и уживајте во музичката ноќ. 360 степени што лебдат лесно се поврзуваат со паметниот телефон, мобилен телефон, лаптоп, компјутер, Mac и сите други Bluetooth уреди. 【Безжично полнење】 : Levitating UFO звучникот користи технологија за безжично полнење за да може да се наплати дури и додека левитира! Контролата на допир подолу ви овозможува да ја вклучите/исклучите LED светлото и да ја контролирате бојата на светлината. 【Дополнително долго време на игра】 : Булит -во 1200m Ah Полнење на литиум батерија, која нуди 8 часа континуирано време на игра (време засновано врз основа на видот и типот на музика) Enioy Bass Bass Music од ден и ноќ.

Други карактеристики

Најдобри понуди