.

.

Смешно Куче Се Движат Опашка Налепница Куче Шофершајбната Бришач Налепница Симпатична Животно Кутре Автомобил Налепница Водоотпорен Задниот Прозорец Бришач Нал?

Смешно Куче Се Движат Опашка Налепница Куче Шофершајбната Бришач Налепница Симпатична Животно Кутре Автомобил Налепница Водоотпорен

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Смешна Налепница За Автомобил За Кучиња : налепницата за кучиња може да се залепи на задното стакло на автомобилот, а опашката може да се залепи на бришачот Кога бришачот работи, изгледа како слатко кученце што мавта со опашката. Сигурен материјал : налепниците за автомобили за кучиња се изработени од висококвалитетен пвц, издржлив, водоотпорен, силна адхезија, нема да паднат и може да се користат долго време. Уникатен дизајн : интересниот цртан дизајн го прави вашиот автомобил да изгледа попрепознатлив и помодерен, а новитетната декорација го прави вашиот автомобил попривлечен. Опсег на примена : налепниците за Автомобили се погодни за секоја мазна и чиста површина, погодни за мотоцикли, автомобили, камиони, врати, каросерија, прозорци, браници, мебел итн. Лесен за употреба : Исчистете ги И исушете ги задното стакло и бришачот, а потоа поврзете ја раката на рокерот со бришачот за да ги истиснете меурчињата при лепење на налепницата. Тие исто така не оставаат лепливи остатоци. Смешна Налепница За Автомобил За Кучиња : налепницата за кучиња може да се залепи на задното стакло на автомобилот, а опашката може да се залепи на бришачот. Кога бришачот работи, изгледа како слатко кученце што мавта со опашката. Сигурен материјал : налепниците за автомобили за кучиња се изработени од висококвалитетен пвц, издржлив, водоотпорен, силна адхезија, нема да паднат и може да се користат долго време. Уникатен дизајн : интересниот цртан дизајн го прави вашиот автомобил да изгледа попрепознатлив и помодерен, а новитетната декорација го прави вашиот автомобил попривлечен.

Други карактеристики

Material:
PVC
Color:
as the picture shows
Size:
20cm/7.87inch
Package Includes:
1 * Dog Car Sticker:
Notice:
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect.:
Please allow slight measurement deviations due to manual measurement. :

Најдобри понуди