.

.

Кеси за складирање Храна за повеќекратна употреба - 12 ПАКУВАЊА БПА БЕСПЛАТНИ Кеси ЗА Складирање ЗА Повеќекратна Употреба|2 Кеси За Замрзнување Со Галон За Повеќекр?

Кеси за складирање Храна за повеќекратна употреба - 12 ПАКУВАЊА БПА БЕСПЛАТНИ Кеси ЗА Складирање ЗА Повеќекратна Употреба|2 Кеси За Замрзнување

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

MATERIALS МАТЕРИЈАЛИ за ХРАНА☀ : еколошки производ Ексклузивни прилагодени кеси за еднократна употреба, за разлика од вообичаените кеси за складирање храна на пазарот, нашите кеси за ручек за повеќекратна употреба се направени од пева материјал за рециклирање на храна, без пвц, без водовод, без хлор и без фталик, безбеден и здрав за луѓето, животните и планетата! Прекрасните вреќи за складирање во боја на макарон ви носат среќно расположение, помагаат безгрижно да складирате храна и personal предмети, користете циклус заштедувајќи ги вашите трошоци. Design ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ И ЛЕСЕН печат☀ : дизајнот на патеката за затворање Со Двојна брава обезбедува супер цврсто запечатување, обезбедувајќи вреќи за замрзнување со галон за повеќекратна употреба да се чуваат водоотпорни и да ја задржат свежината за храна, нема да мешаат мириси додека го користите замрзнувачот. Надградениот дизајн на патент е лесен за отворање и затворање, лесно за децата или постарите лица да ги отворат кесите за ужина. RE ЕДНОКРАТНО И ИЗДРЖЛИВО☀ : Надграденото густо транспарентно тело на торбата го олеснува складирањето и пронаоѓањето на она што е внатре, патентот ripstop и проширениот дизајн на двојниот раб ја прават вреќата со храна потрајна, лесна и се чувствуваат меки . Нашите кеси за повеќекратна употреба се достапни во три капацитети, големата галонска кеса за повеќекратна употреба е совршена за замрзнување месо, морска храна, складирање овошје, зеленчук, производи за бебиња, козметика и канцелариски материјали. Одлично за домашна организација и патување. ☀ЗАМРЗНУВАЧ БЕЗБЕДЕН И ЧИСТ☀ : кесичките за Замрзнување спречуваат изгореници во замрзнувачот, одржувајќи ја храната свежа и вкусна. Препорачуваме рачно перење сендвич кеси за повеќекратна употреба во ладна вода или топла вода под 60°C и сушење на воздух за да се продолжи животот на вреќи за замрзнување за повеќекратна употреба. Не користете топла вода, микробранова печка или машина за миење садови за миење на кесите за ручек, ќе го оштети патентот на кесите за замрзнување галон. JO ПРИКЛУЧИ СЕ НА пластични слободно движење☀ : Изберете доверлив Fantanlife кеси за храна за повеќекратна употреба кои не само што го трансформираат начинот на чување, готвење и јадење, повеќенаменските кеси за складирање за повеќекратна употреба, исто така, можат да го направат вашиот живот поудобен и прекрасен.

Други карактеристики

Најдобри понуди