.

.

Лист За Полирање Со Сунѓерски Влакна За Реновирање На Камен, 2023 Нови Влошки За Полирање Со Сунѓерски Влакна Од 4 Инчи, Влошки За Бивање Сунѓерски Влакна за Полирање ?

Лист За Полирање Со Сунѓерски Влакна За Реновирање На Камен, 2023 Нови Влошки За Полирање Со Сунѓерски Влакна Од 4 Инчи, Влошки За Бивање Сунѓерски

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

> [Лист За Полирање Со Сунѓерски Влакна] - овој производ има широк спектар на апликации и може да се примени за полирање и реновирање на мермер, гранит, кварцен камен и вештачки камен > [Зачудувачки Сјај] - нема да им верувате на вашите очи кога ќе ја видите сјајноста што нашиот производ може да ја постигне! Со опсег од 75-105 °, вашите површини ќе изгледаат како да се директно надвор од списание. > [Суво мелење без плоча за горење] - ние користиме висококвалитетна, неткаена ткаенина која е ламинирана под висок притисок и рафинирана со прецизна опрема изработена од материјали со високи молекуларни влакна. Резултатот? Флексибилна, издржлива, отворена мрежеста структура која овозможува брза дисипација на топлина, за да можете да полирате без да се грижите за прегревање, промена на бојата или согорување на плочата. > [Високи перформанси] - овој производ е достапен и има долг работен век . Може да се користи за работи за реновирање, како што се тротоарите, заштеда на трошоци и е достапен и лесен за употреба. > [Различни Опции] - Знаеме Дека Различни Површини Бараат Различни Алатки, Поради Што Нудиме Комплетен Опсег На Модели За Избор . Какви И Да Се Вашите Потреби, Ние Ве Покривме!в. > [Лист За Полирање Со Сунѓерски Влакна] - овој производ има широк спектар на апликации и може да се примени за полирање и реновирање на мермер, гранит, кварцен камен и вештачки камен . > [Зачудувачки Сјај] - нема да им верувате на вашите очи кога ќе ја видите сјајноста што нашиот производ може да ја постигне! Со опсег од 75-105 °, вашите површини ќе изгледаат како да се директно надвор од списание. > [Суво мелење без плоча за горење] - ние користиме висококвалитетна, неткаена ткаенина која е ламинирана под висок притисок и рафинирана со прецизна опрема изработена од материјали со високи молекуларни влакна. Резултатот? Флексибилна, издржлива, отворена мрежеста структура која овозможува брза дисипација на топлина, за да можете да полирате без да се грижите за прегревање, промена на бојата или согорување на плочата. > [Високи перформанси] - овој производ е достапен и има долг работен век . Може да се користи за работи за реновирање, како што се тротоарите, заштеда на трошоци и е достапен и лесен за употреба. > [Различни Опции] - Знаеме Дека Различни Површини Бараат Различни Алатки, Поради Што Нудиме Комплетен Опсег На Модели За Избор . Какви И Да Се Вашите Потреби, Ние Ве Покривме!в. лист за полирање со сунѓерски влакна за реновирање на камен, 4 Инчни Влошки За Полирање Со Сунѓерски Влакна за Полирање Со Мермерни Гранитни Камења > Карактеристики : - - - Широк опсег на апликации овој производ има широк спектар на апликации и може да се примени за полирање и реновирање на мермер, гранит, кварцен камен и вештачки камен.

Други карактеристики

Product Name:
Sponge Fiber Polishing Sheet for Stone Renovation
Material:
nylon fiber
Outer diameter:
100mm
Inner diameter:
16mm
Thickness:
13mm
Size Chart:
4 inches 100mm 60#;:
4 inches 100mm 80#;:
4 inches 100mm 120#;:
4 inches 100mm 220#;:
4 inches 100mm 400#;:
4 inches 100mm 600#;:
4 inches 100mm 800#;:
4 inches 100mm 1000#;:
4 inches 100mm 1500#;:
4 inches 100mm 2000#;:
4 inches 100mm 3000#:
> Package Includes:
2/ 5/ 8/ 10 * Pcs Sponge fiber polishing sheet:
> Note:
1.Please allow small differences due to manual measurement.:
2.Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Најдобри понуди