.

.

Диск за маскирање на бран на хартија за лемење, 3 јадро, 510 степени F температура на перформанси, јачина на затегнување од 20 фунти/инчи, дебелина од 7,3 милји, ширина 1, б?

Диск за маскирање на бран на хартија за лемење, 3 јадро, 510 степени F температура на перформанси, јачина на затегнување од 20 фунти/инчи,

DEN 1193.44

Количина на стоки
Тековен

Дисковите за маскирање на бран на лемење се изработени од 4 милји дебела грбна хартија со гума лепило Тие можат да издржат 5 до 8 секунди изложеност на лемење на бран до 510 степени F без трансфер на лепило. Дисковите за маскирање на бран на лемење можат да се отстранат чисто без да оставите остатоци. Елиминира благ и буквар. Мерки 1 "ширина од 4 милји дебела. Дисковите за маскирање на лемење на бран се изработени од 4 милји дебела хартија со гума со гума. може да се отстрани чисто без да се остави остаток. Елиминирање на бојата и буквар. Дисковите за маскирање на производи за лемење на производи за маскирање се изработени од 7,3 милји дебела грбна хартија со гума лепило. Тие можат да издржат 5 до 8 секунди изложеност на лемење на бран до 510 степени F (266 степени Ц) без трансфер на лепило. Дисковите за маскирање на бран на лемење можат да се отстранат чисто без да оставите остатоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди