.

.

Акционен алуминиумски акционен алуминиумски алуминиумски фотоапарат/телефонски синџир за ланци за линкови за монтирање за GoPro Hero, Mevo Start, iPhone, со клип за мобилни те?

Акционен алуминиумски акционен алуминиумски алуминиумски фотоапарат/телефонски синџир за ланци за линкови за монтирање за GoPro

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Патентиран дизајн и удобно : Лесно обезбедете ја оградата за врски со ланец со завртки, се вклопува скоро секоја ограда од ланецот на ланецот Флексибилно прилагодување : Монтажата на камерата е дизајнирана со универзална рака, дозволувајќи му на камерата да поддржува 360 степени на ротација. Камерата може да се инсталира внатре и надвор од оградата. Позицијата на заградата на фотоапаратот може да се премести лево и десно. Со телефонски клип : клипот поддржува мобилни телефони со максимална ширина од 105мм. Клипот одговара на i Phone XR, i Phone XS, i Phone 11, i Phone 7, i Phone X, i Phone 8, Black Berry, Samsung Galaxy S III и други мобилни телефони. Исто така, може да се користи како носител на електрична енергија. Употреба на DIY : Можете да закачите банка за напојување и камера на монтирањето на оградата, така што камерата може да снима додека се полни. И телефонот и камерата можат да бидат прикачени на монтирањето на оградата во исто време. Компатибилен со Go Pro Hero 10, Hero 9, Hero 8, Hero 7, Hero 6, Hero 5 Session, Insta360 One RS, Insta360 One R, DJI Action 2 и други слични камери. Пакетот вклучува завртки за да се обезбеди заградата до оградата. Патентиран дизајн и удобно : Лесно обезбедете ја оградата за врски со ланец со завртки, се вклопува скоро секоја ограда од ланецот на ланецот. Флексибилно прилагодување : Монтажата на камерата е дизајнирана со универзална рака, дозволувајќи му на камерата да поддржува 360 степени на ротација. Камерата може да се инсталира внатре и надвор од оградата. Позицијата на заградата на фотоапаратот може да се премести лево и десно. Со телефонски клип : клипот поддржува мобилни телефони со максимална ширина од 105 мм. Клипот одговара на i Phone XR, i Phone XS, i Phone 11, i Phone 7, i Phone X, i Phone 8, Black Berry, Samsung Galaxy S III и други мобилни телефони. Исто така, може да се користи како носител на електрична енергија. Употреба на DIY : Можете да закачите банка за напојување и камера на монтирањето на оградата, така што камерата може да снима додека се полни. И телефонот и камерата можат да бидат прикачени на монтирањето на оградата во исто време. Компатибилен со Go Pro Hero 10, Hero 9, Hero 8, Hero 7, Hero 6, Hero 5 Session, Insta360 One RS, Insta360 One R, DJI Action 2 и други слични камери.

Други карактеристики

Најдобри понуди