.

.

Оддел 56 Три Мали Трубачи Снежни Бебиња

Оддел 56 Три Мали Трубачи Снежни Бебиња

DEN 793.60

Количина на стоки
Тековен

Во собата на 2 Големина : 5 х 2,75 х 5, 2,5 х 2 х 4". 1998 Зимска Прослава. Пензиониран Декември, 1998. Настан Парче Ограничена На Годината 1998 Производство. Големина : 5 х 2,75 х 5, 2,5 х 2 х 4". 1998 Зимска Прослава. Пензиониран Декември, 1998. Настан Парче Ограничена На Годината 1998 Производство. Се користи, изгледа ново, во оригинално пакување.

Други карактеристики

Најдобри понуди