.

.

Мелница за безжичен агол, алатки за напојување со мелење, мелница за напојување без четка 19500rpm Електрична алатка за мелење со 2 тркала за сечење за внатрешна декора?

Мелница за безжичен агол, алатки за напојување со мелење, мелница за напојување без четка 19500rpm Електрична алатка за мелење со

DEN 550.08

Количина на стоки
Тековен

【До 19500rpm】 моќен мотор за мелница за агол обезбедува до 19500 вртежи во минута за широк спектар на апликации како што се мелење метал, спуштање, метал/челик/сечење на плочки, пескарење и подготовка на површината. Поголема моќност за мелење метал, сечење плочки и бетон за најсложени апликации. 【Полнење】 Напојување со батерија со полнење 12 V за да обезбеди подолго време. Заштита на прекин на електрична енергија, повторно да се вметне батеријата со вклучувањето нема да работи. Компактна мелница за безжичен агол што може да се користи во тесни простори без ограничување на кабелот за напојување. 【Ергономски дизајн】 Мелница за агол има ергономска рачка од 2 позиции направена од гума што не се лизга, што ви дава дополнителна контрола и удобност за различни агли и материјали. Прекинувачот за слајд дизајниран во средина е пријателски расположен кон левите и десните раце. 【Заштедете време и напор】 Обезбедување брзо отстранување на материјалот, заштедувајќи го вашето време и напор, погодно за работа на свиткување. Агол мелница е погодна за брзо отстранување и формирање, особено во конвексни и конкавни области. 【Содржина на пакет】 Една мелница за безжичен агол, 1 2000m Ah литиум батерија, 1 брз полнач, 2 метални тркала за сечење, 1 шестоаголен клуч и прирачник.

Други карактеристики

Item Type:
Cordless Angle Grinder
Material:
ABS
Colour:
Black
No Load Speed:
19500RPM
Saw Blade Size:
Approx. 76mm / 2.99in
Cutting Depth:
Approx. 15mm / 0.59in
Disc Hole Diameter:
Approx. 10mm / 0.39in
Input Power:
500W
Thread Grinding:
M5
Battery Voltage:
12V
Battery:
1 x Lithium battery
Capacity:
2000mAh(single battery capacity)
Uses:
Interior Decoration
Package List:
1 x Angle Grinder:
2 x Saw Blade:
1 x Hex Wrench:
1 x Original Lithium Battery:
1 x Original Charger:
1 x User Manual:

Најдобри понуди