.

.

Место за оброци за броеви на табели со ресторани - броеви на табели со шатори од не'рѓосувачки челик од 1 до 50/100 - таблички за дигитални картички за дигитални картичк?

Место за оброци за броеви на табели со ресторани - броеви на табели со шатори од не'рѓосувачки челик од 1 до 50/100 - таблички за дигитални

DEN 211.20

Количина на стоки
Тековен

★ Трајна структура : картичката за броеви на табелата во ресторанот е изработена од материјал од не'рѓосувачки челик со дебелина од 1мм, кој е здрав, не е лесен за оштетување, рециклирачки и издржлив ★ Функција : Овие броеви од не'рѓосувачки челик се лесни за читање, главно користени на јавни места со многу луѓе, погодно е да се стави бројот на табелата на масата на гостите, да ги потсетиме гостите на бројот на седиштето и да седат на уреден начин . ★ Пакетот вклучува : Различни комбинации се продаваат. Броеви од 1 до 50, 1 до 100. Се одликува со двострани дигитални етикети кои се јасно видливи од сите насоки. ★ Повеќенаменски : Дигиталната ознака е едноставна во дизајнот, но многу функционална. Совршен за ресторани, пицерии, кафулиња, хотели, барови, свадби, забави или специјални прилики. ★ Лесно за чистење и складирање : Можете да исчистите под проточна вода или да ја избришете дамката со мека крпа, многу едноставна и удобна. Не зазема простор кога е поставен на масата. ★ Трајна структура : картичката за броеви на табелата во ресторанот е изработена од материјал од не'рѓосувачки челик со дебелина од 1мм, кој е здрав, не е лесен за оштетување, рециклирачки и издржлив. ★ Функција : Овие броеви од не'рѓосувачки челик се лесни за читање, главно користени на јавни места со многу луѓе, погодно е да се стави бројот на табелата на масата на гостите, да ги потсетиме гостите на бројот на седиштето и да седат на уреден начин . ★ Пакетот вклучува : Различни комбинации се продаваат. Броеви од 1 до 50, 1 до 100. Се одликува со двострани дигитални етикети кои се јасно видливи од сите насоки. ★ Повеќенаменски : Дигиталната ознака е едноставна во дизајнот, но многу функционална. Совршен за ресторани, пицерии, кафулиња, хотели, барови, свадби, забави или специјални прилики. ★ Лесно за чистење и складирање : Можете да исчистите под проточна вода или да ја избришете дамката со мека крпа, многу едноставна и удобна. Не зазема простор кога е поставен на масата. Спецификација : - Материјал за лого на шатори : Не'рѓосувачки челик- Големина на бирото : 5x5cm;- Дебелина : 1мм; Функција : Овој знак за дигитален шатор е изработен од не'рѓосувачки челик за издржливост.

Други карактеристики

-- Table tent logo material:
stainless steel
-- Desk size:
5X5cm;
-- Thickness:
1mm;
feature:
This digital tent sign is made of stainless steel for durability. Streamlined design, brushed surface treatment, suitable for different occasions such as weddings, banquets, parties, birthdays, parties, restaurants, etc.:
★ Various combinations:
numbers 1 to 50; numbers 1 to 100;
★DURABLE CONSTRUCTION:
The table number frame is made of stainless steel, which is sturdy, not easy to damage, and recyclable
★ These stainless steel numbers are fairly easy to read and don't take up space when placed on a table.:
★ When guests try to find their table, it's easy to see big black numbers.:
★ One-piece molding:
One-piece molding, the base is stable, it can be placed on the desktop stably without shaking. Unique design makes it attractive and elegant as a table decoration
★ EASY TO CLEAN:
You can clean under running water or wipe off the dust with a soft cloth or rag, very simple and convenient. The tent sign is easy to store and space saving.

Најдобри понуди