.

.

Голема Подлога За Гејмерски Глушец, Подлога За Глувче Со Гумена Основа Што Не Се Лизга За Тастатура На Работната Површина На Лаптоп Компјутер, Фудбалски Навивачи М?

Голема Подлога За Гејмерски Глушец, Подлога За Глувче Со Гумена Основа Што Не Се Лизга За Тастатура На Работната Површина На Лаптоп Компјутер,

DEN 502.40

Количина на стоки
Тековен

Голема и Совршена Големина - големината на овој глушец е голема, околу 31,5 € 12 € 0,1 инчи, што може совршено да одговара на вашата работна површина И ќе ви обезбеди доволно голем простор за ракување со тастатурата и глувчето. Фудбалски Спортски Тематски Влошки За Глувци Дизајнирани за Навивачите. Убава и Издржлива. Водоотпорна Површина и Лесно Чистење. Одличен Подарок За Навивачите На Момчиња и Мажи.Канцеларија Подароци, Исто Така,. Голема и Совршена Големина - големината на овој глушец е голема, околу 31,5 € 12 € 0,1 инчи, што може совршено да одговара на вашата работна површина. И ќе ви обезбеди доволно голем простор за ракување со тастатурата и глувчето. Фудбалски Спортски Тематски Влошки За Глувци Дизајнирани за Навивачите. Убава и Издржлива. Водоотпорна Површина и Лесно Чистење. Одличен Подарок За Навивачите На Момчиња и Мажи.Канцеларија Подароци, Исто Така,. Големина : 31,5 х 12 Инчи Карактеристики : Масна и беспрекорна површина за брзи движења на глувчето за игри.

Други карактеристики

Најдобри понуди