.

.

Хемотон 50 Комплети Хартиени Шолји За Кафе Со Капаци Чаши За Пиење Пијалоци Топла/ладна Чаша Изолиран Крафт Бран Ѕид За Еднократна Употреба Топол Пијалок За Одење Х?

Хемотон 50 Комплети Хартиени Шолји За Кафе Со Капаци Чаши За Пиење Пијалоци Топла/ладна Чаша Изолиран Крафт Бран Ѕид За Еднократна Употреба

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Чаши За Кафе За Еднократна употреба Кои Ја Поседуваат способноста за абење и отпорност, Оваа Шолја За Кафе е многу деликатна Чаши За Топол Пијалок За еднократна употреба Добрата Шолја За Кафе може да се користи за пиење кафе, чај, овошен сок. Можете да го користите со доверба. Хартиени Чаши За Чај со Капаци Од Купола Повеќе комплети за задоволување на различни потреби. Тркалезни агли, не е лесно за гребење. Пренослив Дизајн На Ледена Шолја за Кафе со удобен ракав за чаши и капак за чаши и мазен раб, што ви носи одлична употреба. За Да Одите Шолји За Кафе лесни за лесно носење и складирање. Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. Опис 50 Комплети Хартиени Шолји За Кафе Со Капаци Чаши За Пиење Пијалоци Топла/ ладна Чаша Изолирана Крафт Бранување Ѕиден Ракав Топол Пијалок За Одење Хартиени Чаши За Канцелариски Забави Карактеристики За Домашно Патување - Материјал : Хартија, Крафт Хартија, Пластика, Крафт Хартија - Големина : 9, 5Х7, 5см.

Други карактеристики

Најдобри понуди