.

.

 Сјајот Боја Далечински Управувач Држач Организатор Кутија Со Преграда Стп Кожа Мулти-функционални Канцеларија Организатор Продавница ТВ, ДВД, Медиа Плеер, Греја?

 Сјајот Боја Далечински Управувач Држач Организатор Кутија Со Преграда Стп Кожа Мулти-функционални Канцеларија Организатор Продавница

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

1Рачно изработени Премиум Стп Кожни Организатори Со Сјајна Розова, Сјајна Виолетова И Сјајна Розова Боја За Избор, што може да биде погодно за повеќето стилови на домашен декор. Големината на производот може да биде соодветно украсена на маса, ѕиден кабинет, маса или маса за облекување.Две Големини За Избор. 4 Прегради Големина : 18*10*11см, 4,5 см помеѓу две прегради; 5 прегради Големина : 21,5*7,5*12см, 4см помеѓу две прегради.Ве молиме запомнете : 4 Држач За Контрола На Прегради е Ширина на легло и лесно се става мобилниот телефон. Идеален за одржување на сите ваши омилени далечински управувачи при рака и лесно препознатливи. Заштедете време и стрес и заштеда на простор.Широко примена одлично за маса, тоалет, трпезарија, дневна соба, работна соба, спална соба, ноќна маса и канцелариски намени.Врвен Истакнат и Висок Степен за Суштински Домашен Живот,флексибилно Складирање на Работната Површина. Тоа е исто така одличен избор за активности Подароци.Рачно изработени Премиум Стп Кожни Организатори Со Сјајна Розова, Сјајна Виолетова И Сјајна Розова Боја За Избор, што може да биде погодно за повеќето стилови на домашен декор. Големината на производот може да биде соодветно украсена на маса, ѕиден кабинет, маса или маса за облекување.Две Големини За Избор. 4 Прегради Големина : 18*10*11см, 4,5 см помеѓу две прегради; 5 прегради Големина : 21,5*7,5*12см, 4см помеѓу две прегради.Ве молиме запомнете : 4 Држач За Контрола На Прегради е Ширина на легло и лесно се става мобилниот телефон. Идеален за одржување на сите ваши омилени далечински управувачи при рака и лесно препознатливи. Заштедете време и стрес и заштеда на простор.

Други карактеристики

Најдобри понуди