.

.

Држач За Метла БЕЗОКС, Држач За Џогер За Монтирање На Ѕид од 3 ПАРЧИЊА, Добавувачи За Самолепливо Чистење Закачалка За Држачи За Бања, Кујна, Градина, Складирање На Г?

Држач За Метла БЕЗОКС, Држач За Џогер За Монтирање На Ѕид од 3 ПАРЧИЊА, Добавувачи За Самолепливо Чистење Закачалка За Држачи За Бања,

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

?Висококвалитетни Организатори На Бањи-чадор за монтирање на ѕид Безокс/ џогер и држач за метла е изработен од абс пластика која е отпорна на силни влијанија и хемикалии ?Неверојатна Стабилност-Нашата закачалка за држач за џогер има нелизгачки и издржливи силиконски клипови кои ги држат рачките на алатот подалеку од лизгање и гребење; силиконските клипови што не се лизгаат го прават идеално да висат и организираат различни додатоци за чистење без оглед на големината и тежината. ?Лесна Инсталација-инсталацијата на нашиот организатор на метла е лесна како ветре; се одликува со силни 4 парчиња, лепливи налепници кои се лесни за инсталирање; нема дупчење или клинци потребни за инсталација; затоа, нема оштетување на вашите ѕидови. ?Разновиден Држач За Комунални Услуги - нашиот држач за ѕид за џогер и метла е разноврсен организатор на бања за монтирање на ѕид кој ви овозможува да организирате разни додатоци, без разлика дали се во затворени простории или на отворено; можете да ги користите овие организатори на материјали за чистење за бања, кујна, гаража, чистење и градинарски материјали. ?Минималистички и Водоотпорен-безокс џогер и решетка за метла се одликува со минималистички, но удобен дизајн кој заштедува простор со стил; исто така, нашата закачалка за метла е отпорна на вода и влага и нема да падне од ѕидот кога е влажна. Дизајнот што зборува за вашиот личен стил. Штандот за метла на ѕидот безокс нуди минималистички, но удобен дизајн кој добро се вклопува на различни места околу вашиот дом.

Други карактеристики

Најдобри понуди