.

.

OQPLOG за AirPod 2/1 за AirPods Case 3D Cute Fun Cartoon Fashion Mase Smulation Air Pods 2 & 1 Cover Design за девојки жени тинејџери деца уникатни каваи трендовски храна меки силиконски случаи - зелен чај од А?

OQPLOG за AirPod 2/1 за AirPods Case 3D Cute Fun Cartoon Fashion Mase Smulation Air Pods 2 & 1 Cover Design за девојки жени тинејџери

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

[Материјал] Овој случај на слушалки на Air Pods е изработен од мек силикон, кој се чувствува деликатен, мазен и удобно и има добра еластичност Може да се мачка по своја волја без деформација и оштетување. [Шик изглед] Дизајн на заштитниот случај на Air Pods во најпопуларен, интересен и модерен стил и украсете ги вашите Air Pods за да изгледа толку различно. Изберете го стилот што сакате да одговарате на вашето расположение. Исто така е добар избор како подарок за семејство, пријатели, деца или loversубовници. [Добра перформанси за заштита] Малите Air Pods се многу лесни за паѓање од вашите раце, но ова заштитно покритие може да спречи оштетување на слушалките поради паѓање, а исто така да спречи гребнатини на површината на кутијата за полнење на слушалките. [Опремено со карабинер] Вклучениот метален карабинер за клучеви може да виси аеродроми на ранци, ремени, паричници и клучеви.

Други карактеристики

Најдобри понуди