.

.

Bestoyard DIY подарок 12 парчиња Велигден јајце избори Велигденски јајце украси Велигденски јајца венец Велигденско јајце со јајце -декорација на јајце дрво за домашна з?

Bestoyard DIY подарок 12 парчиња Велигден јајце избори Велигденски јајце украси Велигденски јајца венец Велигденско јајце со јајце -декорација

DEN 153.76

Количина на стоки
Тековен

Добри партиски материјали и украси за додавање празнична атмосфера на Велигденска забава, тематска забава и сл Креативната симулација Декоративни јајца можат добро да ја украсат вашата забава и лесно можат да создадат возбудлива атмосфера. Овој велигденски декор на јајца е изработен од материјал од висока класа, кој е издржлив и практичен за долготрајна употреба. Оваа уникатна вештачка декорација на јајца може да се користи добро во вашите материјали за цвеќе за аранжман, и изгледа поискрено. Едноставен и многу практичен, креативен и живописен, совршен подарок за Велигден или подарок за роденден. Добри партиски материјали и украси за додавање празнична атмосфера на Велигденска забава, тематска забава и сл. Креативната симулација Декоративни јајца можат добро да ја украсат вашата забава и лесно можат да создадат возбудлива атмосфера. Овој велигденски декор на јајца е изработен од материјал од висока класа, кој е издржлив и практичен за долготрајна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди