.

.

Машина за плочки од плочки од узија, вибратор за лежење плочки, за wallидни плочки за плочки за плочки со плочки со рачен плочки за плочки за плочки од 80 см со 1 батериј?

Машина за плочки од плочки од узија, вибратор за лежење плочки, за wallидни плочки за плочки за плочки со плочки со рачен плочки за

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

[4 брзини] Брзината на вибрации може да се прилагоди слободно според големината на телото на плочката и дебелината на гипсот [Копче за заклучување] Со копчето за заклучување, не мора цело време да ја држите шипката за кревање. [Батерија за литиум што може да се надополнува] 3000m Ah Висококвалитетна литиумска батерија. Целосно наполнета батерија може да работи 6 ~ 8 часа. [100 кг капацитет] Висококвалитетна гума за вшмукување, супер вшмукување, лесно може да апсорбира до 100 килограми предмети. Многу е лесно да ги прикачите плочките. [Апликација] Оваа машина за плочки за плочки е погодна за движење и инсталација на wallидни плочки од 20-80 см, мали плочки, кои значително ја подобруваат ефикасноста на работата. Погодно за wallидни плочки и плочки од подни 80 см. Компјутерски интелигентен режим копче и 4-брзинска прилагодување, според големината на тулата, прилагодете ја фреквенцијата на вибрации3. Висококвалитетна гумена чаша за вшмукување, супер вшмукување, максималната тежина на лежиштето е 100 кг4.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand new
Item Type:
Tile Vibrator
Lithium Battery Power:
3000mA
Vibration Frequency:
50-150HZ/S
Battery Range:
8 Hours or More after Fully Charged
Package List:
1 x Tile Vibrator:
1 x Battery:
1 x Adapter:
1 x User Manual :

Најдобри понуди