.

.

DAILYPACK [120 Пакет 8oz Чаши За Кафе За Еднократна употреба без капаци, Изолирани чаши За Кафе од брановидна хартија, Крафт Чаши За Хартија За Пијалоци, чаши За Чај, Топло Ч?

DAILYPACK [120 Пакет 8oz Чаши За Кафе За Еднократна употреба без капаци, Изолирани чаши За Кафе од брановидна хартија, Крафт Чаши За Хартија

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

●ВКЛУЧЕН ПАКЕТ ќе добиете 120 8оз хартиени шолји за кафе Нашите шолји за кафе того се совршени за излети, излети, настани, училишта, настани, кафулиња, собирање средства, цркви, клубови, забави и многу повеќе. Совети : Откако ќе извадите куп чаши, можете нежно да го тапкате телото на чашата и да ги ротирате чашите во спротивна насока, и лесно можете да добиете чаша. ●ИЗОЛИРАНИТЕ и анти-ПОПАРУВАЧКИ хартиени чаши со Троен ѕид ви овозможуваат да се откажете од користењето на држачот за чаши без да ги изгорите рацете, површината со текстура На бранување Во форма На с на овие чаши за еднократна употреба ги прави чашите за чај удобни за држење и обезбедува подобар стисок. ●Доказ за истекување И Издржлив ● чашите за кафе за еднократна употреба отпорни На истекување се направени од задебелена хартија за подобра отпорност на притисок, чашите за еднократна употреба имаат валани рабови за дополнителна јачина, а врежаното дно ги спречува топлите хартиени чаши да станат меки или влажни. Совршен за во движење или додека извршувате задачи. ●БЕЗБЕДЕН МАТЕРИЈАЛ ● чашите за кафе за еднократна употреба се направени од безбедносна хартија за храна без БПА, во споредба со другите материјали, хартиените чаши за еднократна употреба може да се користат без да се грижите за здравствените проблеми.

Други карактеристики

Најдобри понуди