.

.

Стерилизатор за алатки за нокти со висока температурна метална чистење 2L опрема за тетоважа Висока температура за спа салон бербер продавници салон фризерски ала?

Стерилизатор за алатки за нокти со висока температурна метална чистење 2L опрема за тетоважа Висока температура за спа салон бербер продавници

DEN 847.84

Количина на стоки
Тековен

Функција на елемент за брзо загревање на брзо работење без притисок, пареа Неискусни методи на влажна топлина, на сувата топлина не им треба рутинско чистење. Поудовно е да се користи. Пространа кутија може да се користи и како алатка за складирање на предмети, како што се ножици за фризури или датотеки со педикир, клипери за нокти. Стерилизаторот за чистење на алатки со висока температура за алатки за алатки за нокти е одлично чисто за салоните, како што се ножици за коса и алатки за убавина како пинцети, на кои им треба брзо чистење помеѓу употребата. Со кутијата за чистење метални алатки може ефикасно да го чисти вашиот уред брзо за 10 мин. Температурата може да се прилагоди од 0 ° C до 220 ° C. Енергијата автоматски ќе се исклучи, кога ќе ја достигне максималната температура. Кутија за чистење на алатки со висока температурна метална алатка, 110 V 300 W 2 L со тајмер маникир педикир спа салон бербер опрема за сундери за убавина за коса нокти метални алатки со рачка. Можете да ја прилагодите температурата според вашата потреба и исто така има и лесен индикатор и прирачник за англиски јазик. Едноставно и удобно работење. Функција на елемент за брзо загревање на брзо работење без притисок, пареа. Неискусни методи на влажна топлина, на сувата топлина не им треба рутинско чистење. Поудовно е да се користи. Пространа кутија може да се користи и како алатка за складирање на предмети, како што се ножици за фризури или датотеки со педикир, клипери за нокти. Стерилизаторот за чистење на алатки со висока температура за алатки за алатки за нокти е одлично чисто за салоните, како што се ножици за коса и алатки за убавина како пинцети, на кои им треба брзо чистење помеѓу употребата.

Други карактеристики

Најдобри понуди