.

.

Станица за заклучување на заклучување на TradeSafe - Лото станица за лотокости за заклучување на безбедност, решетки за лото -брави, вклучува 20 брави за заклучување на з?

Станица за заклучување на заклучување на TradeSafe - Лото станица за лотокости за заклучување на безбедност, решетки за лото -брави, вклучува

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Тешка станица за заклучување - Направена од индустриска сила 16 мерач зацврстен челик со завршна облога во прав, може да има до 20 брави за заклучување на индустријата, да ги одржува организирани, заштитени и лесно достапни, инженерски за да издржат неповолни индустриски услови Зачудувачки видлива станица за лопатка - живописна станица на црвени брави со претходно дупчат дупки за монтирање, може строго да се монтира во стратешко место за крајна пристапност, вклучени завртки. Премиум безбедносни парчиња-вклучува (20) лото-брави клучеви различни со непроводливо најлонско унибоди, количка на не'рѓосувачки челик отпорни на корозија со ПВЦ винил облога, цилиндер за месинг на месинг, 2 клучеви по заклучување. ОСХА во согласност - Подлогата за поставување на Statидот на Statlock Wallидот, прецизност за да се надмине усогласеноста со безбедносните стандарди и барања. Доверлив снабдувач на безбедност - Tradesafe е воспоставен експерт за индустрија со седиште во САД и сопственост и сигурен партнер за безбедност за материјали за усогласеност со лото. Тешка станица за заклучување - Направена од индустриска сила 16 мерач зацврстен челик со завршна облога во прав, може да има до 20 брави за заклучување на индустријата, да ги одржува организирани, заштитени и лесно достапни, инженерски за да издржат неповолни индустриски услови. Зачудувачки видлива станица за лопатка - живописна станица на црвени брави со претходно дупчат дупки за монтирање, може строго да се монтира во стратешко место за крајна пристапност, вклучени завртки.

Други карактеристики

Најдобри понуди