.

.

Акупресура Бар Масажа Пенкало Рачна Акупресура Пенкало Масажа Акупресура Бар Преносни Болка Намалување На Стресот Ослободување Двоглави Релаксирачки Мускули Те?

Акупресура Бар Масажа Пенкало Рачна Акупресура Пенкало Масажа Акупресура Бар Преносни Болка Намалување На Стресот Ослободување Двоглави

DEN 985.60

Количина на стоки
Тековен

ПЕНКАЛО ЗА МАСАЖА СО ДВОЈНА ГЛАВА ЗА АКУПРЕСУРА : можете да ја изберете вистинската глава за масажа за различни области Големата глава за масажа е погодна за големи мускули, а малата глава за масажа помага тешко да се стигне до областите. РАЧНО ПЕНКАЛО ЗА АКУПРЕСУРА за НЕГА НА КОЖА : акупресурната лента Терахерц ја подобрува еластичноста на кожата, ја затегнува кожата и ја инхибира појавата на фини линии и брчки. ПРЕНОСЛИВ ДИЗАЈН : Компактен и лесен, доаѓа со фина површина, која нема да ја оштети кожата, лесна за употреба, можете да уживате во БАЊАТА дома или да патувате. АЛАТКИ ЗА МАСАЖА за РЕЛАКСИРАЊЕ НА ЦЕЛОТО ТЕЛО : Подобрување на физичката подготвеност и ублажување на напнатоста на лицето. Пакет Листа : 1 х Акупунктура Пенкало. РАЧНО ПЕНКАЛО ЗА АКУПУНКТУРА : Функција : 1. Намалете ја напнатоста на лицето, 2. Подобрување на еластичноста на кожата, цврста кожа, 3. Инхибирајте ја појавата на фини линии и брчки, 4. Намалете ја подуеноста, вреќичките за очи и темните кругови. Подобрете ја физичката подготвеност и ослободете ја напнатоста на лицето. ПРЕНОСЛИВ ДИЗАЈН : Компактен и лесен, доаѓа со фина површина, која нема да ја оштети кожата, лесна за употреба, можете да уживате во БАЊАТА дома или да патувате. НЕГА На КОЖА : акупресурната лента Терахерц ја подобрува еластичноста на кожата, ја затегнува кожата и ја инхибира појавата на фини линии и брчки. ДВОГЛАВ : можете да ја изберете вистинската глава за масажа за различни области.

Други карактеристики

Item Type:
Manual Acupuncture Pen
Material:
Terahertz
The function of the energy stone is to achieve the purpose of absorbing peculiar smell, adjusting temperature, adjusting humidity, electromagnetic shielding, energysaving and health benefits through self purifying, self repairing, self release, self adjusting, and self adapting high tech materials.:
Function:
1. Reduce facial tension:
2. Enhance skin elasticity, firm skin:
3. Inhibit the appearance of fine lines and wrinkles:
4. Reduce puffiness, eye bags and dark circles:
Package List:
1 x Acupuncture Pen :

Најдобри понуди