.

.

алатка 3/16 Бетонски Вежба Бит Постави &засилувач; Ѕидарски Вежба Малку Во Собата, Шок-Отпорен Шестоаголник Чекан Дупчалка Во Собата За Стакло/Тула/Пластика/Цемент/П?

алатка 3/16 Бетонски Вежба Бит Постави &засилувач; Ѕидарски Вежба Малку Во Собата, Шок-Отпорен Шестоаголник Чекан Дупчалка Во Собата За

DEN 271.84

Количина на стоки
Тековен

БРЗ И ИЗДРЖЛИВ-ВИСОКОКВАЛИТЕТНИОТ врв ЗА дупчалка ОД волфрам карбид YG8 X СО АЛАТКИ ОБЕЗБЕДУВА издржливост и долг век на траење Наострените странични рабови го максимизираат контактот на карбидната површина за побрзо дупчење. ЗАДОВОЛЕТЕ ГИ СИТЕ ШТО ГИ БАРАТЕ-Вклучува 10 парчиња од 3/16 " ѕидарски дупчалки, погодни и за ДОМАШНИ САМОСТОЈНИ и за комерцијални потреби. СТРУКТУРА ОТПОРНА НА УДАРИ-Обезбедува одлична стабилност, обезбедувајќи точно и непречено дупчење. Многу погоден за режим на чекан. Широко КОРИСТЕН комплет за дупчалки за БЕТОНСКИ АЛАТИ е идеален за дупчење дупки во бетон, тула, стакло, керамика, плочки и цемент. Гаранција-алатка вистински ѕидарски и бетонски вежба малку во собата. Целосна наплата или замена понудени. Не двоумете се да не контактирате преку масажа за било какви прашања.

Други карактеристики

Најдобри понуди