.

.

Оусич Двонасочна Решетка За Сушење Што Може Да се Повлече за Перење Алишта, 31,5 инчи Преклоплива Бања За Облека За Пешкири Решетка За Сушење 304 Алишта Од Нерѓосувачк?

Оусич Двонасочна Решетка За Сушење Што Може Да се Повлече за Перење Алишта, 31,5 инчи Преклоплива Бања За Облека За Пешкири Решетка За Сушење

DEN 1515.04

Количина на стоки
Тековен

Двонасочен Дизајн Што Може Да се Повлече решетката за сушење алишта за облека применува склопувачки дизајн на хармоника монтирана на ѕид што може да се прошири за максимално заштеда на простор, само проширете се при сушење на воздух Страничен опсег на продолжување 48-77см/18,9-30,31 инчи, надолжен опсег на проширување 13-35см / 5,12-13,78 инчи, Висина : 14,5 см / 5,71 инчи. Сите 304 Нерѓосувачки Челик Изработени од цврст и мазен нерѓосувачки челик 304, тој е отпорен на влага и отпорен на ' рѓа. Многу е погоден за внатрешна и надворешна употреба. Со цврста основа која може да собере до 60 килограми, таа е идеална за сушење тешки влажни бањарки, џемпери, облека, фармерки и крпи. Заштеда на простор погоден е за семејства и станови, внатрешен / надворешен базен, перална, кал, спална соба, бања, балкон, двор итн. широко се користи како решетка за крпи, решетка за сушење и менаџер за перење алишта.

Други карактеристики

Најдобри понуди