.

.

Неродеко Црно Пенкало за Фонтана 5 парчиња Безбедно Пенкало Пенкало Анти Пенкало За Деловна Банка Канцеларија Хотелски Лоби Малопродажна Столна Ламба Столна Ламб?

Неродеко Црно Пенкало за Фонтана 5 парчиња Безбедно Пенкало Пенкало Анти Пенкало За Деловна Банка Канцеларија Хотелски Лоби Малопродажна

DEN 1256.00

Количина на стоки
Тековен

ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-дизајнот На Лепило на дното ви овозможува да го залепите каде и да ви треба ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-со јаже за поврзување со него да не го одземат другите. ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-пишувањето е мазно без истекување на мастило,што го прави вашето пишување помазно. ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-гумениот ракав прави да се чувствувате удобно за држење. ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-Широко во канцеларијата за школарина на вашиот колеџ, на вашето биро за малопродажба или во вашата банка. ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-дизајнот На Лепило на дното ви овозможува да го залепите каде и да ви треба. ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-со јаже за поврзување со него да не го одземат другите. ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-пишувањето е мазно без истекување на мастило,што го прави вашето пишување помазно. ДРЖАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСНО ПЕНКАЛО-гумениот ракав прави да се чувствувате удобно за држење.

Други карактеристики

Најдобри понуди