.

.

Руијбути, Корпа За Перење Алишта, Канти За Складирање Торба За Перење Алишта Со Рачка за Спална Соба За Перење, Склопувачки Декор За Организатор На Играчки За Склад?

Руијбути, Корпа За Перење Алишта, Канти За Складирање Торба За Перење Алишта Со Рачка за Спална Соба За Перење, Склопувачки Декор За Организатор

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитетна Корпа За Перење : оваа склопувачка пречка за перење е направена со висококвалитетен филц материјал кој е совршено еколошки и безбеден за човечкото тело, не е лесно да се скрши како традиционалните пластични канти за складирање И кошницата останува во форма без разлика дали е празна или полна. Ултра Пространа : Димензијата на контејнерите за складирање е 12,2 x 12,2 x 19,7 инчи СО капацитет 48 L, погодна за складирање на големи предмети. Совршена торба за складирање за држење облека, играчки, основни работи за стан, декор за соба за девојчиња/ момчиња, алишта за бебиња итн. Надграден Дизајн : со скриена тока. Канти за складирање ' двете страни на копчето може да се отворат за лесно чистење и сушење. Во меѓувреме, склопувачкиот дизајн овозможува корпата за перење може лесно да се преклопи во парче за да заштеди простор кога не се користи. Кожна Рачка : лесен и издржлив организатор за перење со подолга кожна рачка е погоден за носење.

Други карактеристики

Најдобри понуди