.

.

Комплет за отстранување на ножеви за нокти, комплет за педикир, 7 парчиња од не'рѓосувачки челик ексфолирачки нож за ножеви за нокти, мртва кожа за стапало на стапал?

Комплет за отстранување на ножеви за нокти, комплет за педикир, 7 парчиња од не'рѓосувачки челик ексфолирачки нож за ножеви за нокти,

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

【Врзана точна алатка за нокти на ножот】 нож за наклон ги отстранува преостанатите нокти во коренот на ноктите на нозете при лекување на вкоренети нокти Комплетот за ножеви за педикир овозможува лесен зафат на разни големини на нокти и лесен пристап до области со тежок пристап. 【Главна апликација】 Овој комплет за ножеви за педикир е многу погоден за медицински сестри ендогени нокти, паронихија, отстранување на пченка, калус и кутикула. Заботната стругалка во пакетот се користи за стружење на мртва кожа на ѓон на стапало, цвест на пети, итн. 【Комбинација од 7 парчиња ножеви】 Во пакетот има 7 парчиња ножеви за различни функции што можете да ги користите соодветно за да ги задоволите вашите различни потреби , многу практичен сет. Овие алатки се добро изработени со инцизивни лопати, што е многу погодно за употреба и тие можат да ја подобрат вашата работна ефикасност. Set Сет на датотеки со педикир】 Нашиот сет за нокти за нокти на педикир е изработен од висококвалитетен и издржлив материјал од не'рѓосувачки челик, кој е силен и издржлив, има подолг животен век и е лесен за чистење. Сетот за третман на стапала е елегантен по изглед, мек во рака и лесен за употреба. Третманот за нокти на ноктите на пети и алатките за третман на нозе се многу мали и удобни за носење. 【Апликација】 датотеки со нозе поставени идеални во медицински сестри вкоренети нокти, паронија, берење пченка, отстранување на кожурења, калус и кутикула; одлична алатка за педикир за уметност за нокти, курс за салони за убавина и домашен корисник; Практичен подарок за аматерски и маникир за подобрување на здравјето на нозете. Излегувајќи чистач : Заботниот стругалка во пакетот се користи за стружење на мртва кожа на ѓон на стапало, цвест на пети, итн. Главна апликација : Овој сет за ножеви за педикир е многу погоден за медицински сестри ендогени нокти, паронија, отстранување на пченка, калус и кутикула.

Други карактеристики

Item Type:
Pedicure Knife Set
Material:
Stainless Steel
Slice Knife:
It is suitable for repairing the cuticle of calluses, calluses, corns and plantar warts on the sole of the foot, as well as the skin scaling, both sides of the deeply cracked crack, and the thickened layer of the cutin of palmoplantar keratosis.
Thin Knife:
suitable for removing various thick toenails
Oblique Knife:
when splitting embedded armor, you can go deep into the root of the armor and take out the residual armor.
Flat Blade:
used for thinning toenails, digging barbs and toenail grooves
Blade Knife:
manicure, break and embed nails
Cuttage Knife:
suitable for pulling calluses, cutting and repairing toenails, cutting and repairing free toenails, and digging warts and corns.
Scraper:
It is suitable for scraping dead skin and dirt between feet and toe seams, and also for relieving itching of feet.
Package List:
7 x knife :
1 x Storage Bag:

Најдобри понуди