.

.

Алвинлит Аналоген Хигрометар Внатрешен Мерач На Влажност Целосен Метален Термометар Часовник Мултифункционален Монитор За Влажност На Ѕидот За Соба За Бебиња Бо?

Алвинлит Аналоген Хигрометар Внатрешен Мерач На Влажност Целосен Метален Термометар Часовник Мултифункционален Монитор За Влажност На Ѕидот За

DEN 1563.20

Количина на стоки
Тековен

Точно Мерење : Овој Термометарски Хигрометар има добри перформанси, точно мерење и има дизајн од типот на покажувач Мултифункционален : аналогниот хигрометар на мерачот на влажност е мултифункционален што може да се користи за две намени, мерење на температурата и влажноста. Премиум Целосен Метал : овој мултифункционален затворен термометар е изработен од премиум полн метал, така што е силен, издржлив и има долг работен век. Не Се Потребни Батерии : внатрешниот хигрометар има вградено механичко движење, не се потребни батерии, кои можат автоматски да се прилагодат. Широка Употреба : Ставете го или закачете го термометарот во просторијата за бебиња, следете ја промената на температурата во реално време, грижете се за околината за раст на бебето, ставете го или закачете го во магацин за долгорочно следење, што е добар помошник за заштита од пожари. Точно Мерење : Овој Термометарски Хигрометар има добри перформанси, точно мерење и има дизајн од типот на покажувач. Мултифункционален : аналогниот хигрометар на мерачот на влажност е мултифункционален што може да се користи за две намени, мерење на температурата и влажноста. Премиум Целосен Метал : овој мултифункционален затворен термометар е изработен од премиум полн метал, така што е силен, издржлив и има долг работен век. Не Се Потребни Батерии : внатрешниот хигрометар има вградено механичко движење, не се потребни батерии, кои можат автоматски да се прилагодат.

Други карактеристики

Item Type:
Pointer Type Thermometer Hygrometer
Material:
Full metal
Gross Weight:
120g/4.2oz
Product Size:
125x125x30mm/4.9x4.9x1.18in
Temperature Measurement Range:
-30℃ to 50℃
Humidity Measurement Range:
0% to 100%RH
Temperature Measurement Error:
≤±1℃
Humidity Error:
≤±5%RH
Package List:
1 x Pointer Type Thermometer Hygrometer

Најдобри понуди