.

.

Advanced Thermal Solutions Inc. Heatsink 40x40x12mm xcut t766

Advanced Thermal Solutions Inc. Heatsink 40x40x12mm xcut t766

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Категорија : - навивачи, термичко управување, термички - топлински мијалници MFR : - Напредни термички решенија АД Серија : - Pushpin. Пакет : - послужавник. Статус на дел : - Активен. Категорија : - навивачи, термичко управување, термички - топлински мијалници. MFR : - Напредни термички решенија АД Серија : - Pushpin. Пакет : - послужавник. Статус на дел : - Активен. Зборник на топлински мијал Статус : - Активен тип : - Оладен пакет за монтирање : - Асортирани (BGA, LGA, процесор, ASIC .) Метод на прицврстување : - Облик на пинот за притисок : - квадрат, должина на перки : - 1,575 “; (40,00мм) Ширина : Ширина : Ширина : Ширина : Ширина : Ширина : - 1,575 “; (40,00мм) Дијаметар : висина на перка : - 0,472 “; (12,00мм) дисипација на моќност @ Подем на температурата : термичка отпорност @ присилен проток на воздух : - 10.93c/w @ 100 LFM Термички отпор @ Природно : Материјал : - Алуминиумски материјал Заврши : - Сина анодизирана база на производот Број на производи : - ATS-16 G 1 : - 5,57000 $ 10 : - 5.

Други карактеристики

Најдобри понуди