.

.

Алатка за мелење на шрафцигер Окујонион, лесен часовник за накит за накит за поправка на шрафцигер за шрафцигер за мелење додаток за часовници и часовници за попра?

Алатка за мелење на шрафцигер Окујонион, лесен часовник за накит за накит за поправка на шрафцигер за шрафцигер за мелење додаток за часовници

DEN 172.64

Количина на стоки
Тековен

【Опсег на апликации】 Алатката за мелење на шрафцигер е погодна за часовници и часовници што ги поправаат работниците што треба да ги користат 【Лесно за носење】 Едноставен дизајн и лесен, алатка за мелење на шрафцигер лесна и удобна за носење со вас. 【Премиум материјали】 Алатката за мелење на шрафцигер е изработена од квалитетен метален материјал, издржлив и здрав, со долго време на услуга. 【Погодно е да се користат】 Помошни алатки за мелење шрафцигер, лесни за употреба. Ексинтензивно занаетчиство и нежно ракување обезбедуваат нејзина дополнителна издржливост. 【Прекрасни перформанси】 Алатката за мелење на шрафцигер може да се притисне за употреба, имајќи добро користење искуство и висока ефикасност. 【Опсег на апликации】 Алатката за мелење на шрафцигер е погодна за часовници и часовници што ги поправаат работниците што треба да ги користат. 【Лесно за носење】 Едноставен дизајн и лесен, алатка за мелење на шрафцигер лесна и удобна за носење со вас. 【Премиум материјали】 Алатката за мелење на шрафцигер е изработена од квалитетен метален материјал, издржлив и здрав, со долго време на услуга. 【Погодно е да се користат】 Помошни алатки за мелење шрафцигер, лесни за употреба. Ексинтензивно занаетчиство и нежно ракување обезбедуваат нејзина дополнителна издржливост. 【Прекрасни перформанси】 Алатката за мелење на шрафцигер може да се притисне за употреба, имајќи добро користење искуство и висока ефикасност.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Screwdriver Grinding Tool 
Material:
Metal 
Color:
Silver 
Length:
Approx. 4.5cm / 1.8in
Applications:
Watch repairing and changing watch strapAuxiliary grinding screwdriver tools 
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x  Screwdriver Grinding Tool  :

Најдобри понуди