.

.

2-Канален Дигитален Термометар, Лесен За Употреба Контакт Дигитален Термометар Индикатор За Мала Моќност К ТИП АПС За Мерење На Температурата

2-Канален Дигитален Термометар, Лесен За Употреба Контакт Дигитален Термометар Индикатор За Мала Моќност К ТИП АПС За Мерење

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

ВИСОКА ТОЧНОСТ : мерачот на температурата е контролиран од еден вид софтвер со еден чип, кој е точен и сигурен и може да користи секаков термоспој Од Типот К како сензор за температура МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Термометар со q, y, K преклопен, функција за заклучување на читање, брза брзина на земање примероци и автоматска компензација на температурата, индикација за слаба батерија и функција за автоматско исклучување итн. ДОМУВАЊЕ СО СТОМАЧНИ мускули : термометарот За Термоспој е изработен од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, со дизајн на држач за стоечки нозе, надворешниот слој со заштитен капак отпорен на удари, може да го продолжи животниот век на термометарот на многу начини. ЛЕСЕН за РАКУВАЊЕ : термометарот за термоспој работи со само 6 едноставни копчиња и има јасни упатства за почетници и професионални корисници. ВЛЕЗ СО ДВОЕН КРАЈ : покрај максималните, минималните, просечните функции за задржување податоци и автоматско исклучување, специјална функција за пресметка на температурна разлика е дизајнирана да им олесни на корисниците да ја најдат разликата помеѓу 2 примероци. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Термометар со q, y, K преклопен, функција за заклучување на читање, брза брзина на земање примероци и автоматска компензација на температурата, индикација за слаба батерија и функција за автоматско исклучување итн. ВИСОКА ТОЧНОСТ : мерачот на температурата е контролиран од еден вид софтвер со еден чип, кој е точен и сигурен и може да користи секаков термоспој Од Типот К како сензор за температура. ЛЕСЕН за РАКУВАЊЕ : термометарот за термоспој работи со само 6 едноставни копчиња и има јасни упатства за почетници и професионални корисници. ДОМУВАЊЕ СО СТОМАЧНИ мускули : термометарот За Термоспој е изработен од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, со дизајн на држач за стоечки нозе, надворешниот слој со заштитен капак отпорен на удари, може да го продолжи животниот век на термометарот на многу начини. ВЛЕЗ СО ДВОЕН КРАЈ : покрај максималните, минималните, просечните функции за задржување податоци и автоматско исклучување, специјална функција за пресметка на температурна разлика е дизајнирана да им олесни на корисниците да ја најдат разликата помеѓу 2 примероци.

Други карактеристики

Item Type:
Contact Digital Thermometer
Material:
ABS
Display:
5 digit LCD, maximum display 88888
Measuring Range:
-50.0℃-1370.0℃, -58℉-2498℉
Resolving Power:
0.1℃, 0.1℉
Accuracy:
±0.5% (not including sensor error)
Storage Environment:
-10-50℃ (-14-122℉), humidity Operating Environment
Power Supply:
1 x 6F22 9V battery 800mah (shipped with matching battery)
1. Open the package, take out the instrument and put on the battery and put the battery cover and shockproof guard set.:
2. Press the POWER button to turn on the power, (there will be a short stay, which is normal) and insert the measuring probe (thermocouple) into the measuring input port according to the positive indication, and warm up for 1 minute. For the convenience of users, this instrument is set up with three selectable temperature modes (℃, ℉, K). If you need to choose between Celsius and Fahrenheit, thermodynamic :

Најдобри понуди