.

.

Uzzузк автомобил потпирач за глава за перниче за перниче за седиште во седиштето за глава за глава за глава, потпирач за вратот на вратот и поддршка на вратот, погоде?

Uzzузк автомобил потпирач за глава за перниче за перниче за седиште во седиштето за глава за глава за глава, потпирач за вратот

DEN 1387.20

Количина на стоки
Тековен

❤ Кога автомобилот ќе се сврти десно или лево, левата страна на перницата и десната страна на перницата ја поддржуваат главата на патникот Спречете го страничниот судир, заштитете го цервикалниот 'рбет, избегнувајте повреда. - Потпирачот за глава на автомобилот може да им помогне на патниците да се одморат за време на долги патувања или сообраќајни метеж. Ако се чувствувате уморни или имате главоболка, можете да се потпрете на овој потпирач за глава. Spectibitible за различни патници, во зависност од висината, двете перници можат да се туркаат под различни лостови - високи и средни, ако не ви требаат, повлечете ги на највисоко ниво и заштедете простор за автомобил. - Изработено од специјална кожа од автомобили, потпирајќи се на поудобно, здраво, еколошки. Производи постабилни, поцврсти. Adverment - Потребно е приклучок за седиште за автомобили за инсталација. Заградата на потпирачот за глава е инсталирана на приклучокот за седиштата.

Други карактеристики

Најдобри понуди