.

.

Syksol Guangming - 16,8V моќен клуч за безжични врски поставени со батерии од 2 x 2000mAh 7pcs приклучоци 3/8 80n.m Електричен клуч за променлива брзина на активирање на променлива брзи?

Syksol Guangming - 16,8V моќен клуч за безжични врски поставени со батерии од 2 x 2000mAh 7pcs приклучоци 3/8 80n.m Електричен клуч за променлива

DEN 2623.04

Количина на стоки
Тековен

Electric 16,8 V Електричен клуч】 Електричниот клуч со високи перформанси 16,8 V може да обезбеди максимален вртежен момент од 80n · m и брзина од 0 400rpm Предизвикувачот на променлива брзина ви овозможува флексибилно да го контролирате напојувањето. 【Свртете лево и свртете десно, задниот дел од главата】 f Свртете десно/r Свртете лево, прекинувачот обезбедува едноставна промена на ориентацијата за да се спречи случајно активирање за време на важни задачи. 【Работна светлина】 Електричниот комплет за клучеви на рачката е дизајниран да биде лесен и компактен, со вградено во LED осветлување за да ви помогне да ја завршите вашата работа во тесен и мрачен простор. 【Брзо полнење】 Висок квалитет на батерија од 2000m Ah и приклучок за полнач. Нашиот клуч за безжични мрежи трае само 40 минути за целосно полнење. Ќе заштедите многу трошоци за замена на батеријата. 【Напреден дизајн】 Тенок и компактен глава погодна за употреба на мали простори, тенок тело со рачки што не се лизгаат, удобност и подобра контрола. Electric 16,8 V Електричен клуч】 Електричниот клуч со високи перформанси 16,8 V може да обезбеди максимален вртежен момент од 80n · m и брзина од 0 400rpm. Предизвикувачот на променлива брзина ви овозможува флексибилно да го контролирате напојувањето. 【Свртете лево и свртете десно, задниот дел од главата】 f Свртете десно/r Свртете лево, прекинувачот обезбедува едноставна промена на ориентацијата за да се спречи случајно активирање за време на важни задачи. 【Работна светлина】 Електричниот комплет за клучеви на рачката е дизајниран да биде лесен и компактен, со вградено во LED осветлување за да ви помогне да ја завршите вашата работа во тесен и мрачен простор. 【Брзо полнење】 Висок квалитет на батерија од 2000m Ah и приклучок за полнач. Нашиот клуч за безжични мрежи трае само 40 минути за целосно полнење. Ќе заштедите многу трошоци за замена на батеријата. 【Напреден дизајн】 Тенок и компактен глава погодна за употреба на мали простори, тенок тело со рачки што не се лизгаат, удобност и подобра контрола. Добредојдовте во нашата продавница, имаме многу категории за да изберете. Напреден дизајн тенок и компактен глава погодна за употреба на мали простори, тенок каросерија со рачки што не се лизгаат, удобност и подобра контрола2.

Други карактеристики

Model:
Electric Ratchet Wrench
Power supply:
American standard/European standard (optional)
Battery capacity:
2000 mAh 16.8v
Voltage:
110~240V
How long can a fully charged battery last:
1 2 hours
How long does it take for the battery to be fully charged:
30 minutes
Speed:
400rpm
Torque:
80 N
The size of each sleeve:
10 11 12 13 14 15 17
Wrench size:
3/8 head
Whether the speed can be adjusted:
Infinitely variable speed switch
Size:
35*28*8cm
Weight:
1.7KG
Package Included:
Ratchet wrench*1:
Sleeve*7:
Dock charger*1:
Plastic box*1:
Battery*2 :

Најдобри понуди