.

.

Исцели 4 парчиња Нега Кинески Лименки Прочистувач На Лекови За Акупунктура Гуша Гуаша Пренослив Традиционален Режач За Моксибустија Рачни Нозе На Телото Акупункт?

Исцели 4 парчиња Нега Кинески Лименки Прочистувач На Лекови За Акупунктура Гуша Гуаша Пренослив Традиционален Режач За Моксибустија Рачни Нозе

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Пп РАЧНИ КУТИИ ЗА МОКСИБУСТИЈА дизајнот на хартија за изолација на топлина може да ја осигура вашата безбедност и да не бидете изгорени. МОКСА РЕЖАЧ КУТИЈА Користејќи здрави материјали, безбедни и безбедни, грижете се за вашето здравје. ПРЕНОСЛИВА КУТИЈА МОКСА има тенџере со моксибустиција и тенџере со гуахса, кое е разноврсно и мултифункционално, што може да се користи за гуаша, моксибустија и масажа. МАСАЖА МОКСА КУТИЈА дизајнот на хартија за изолација на топлина може да ја осигура вашата безбедност и да не бидете изгорени. МОКСА ГОРИЛНИК КУТИЈА ЗА ПУШАЧ има тенџере со моксибустиција и тенџере со гуахса, кое е разноврсно и мултифункционално, што може да се користи за гуаша, моксибустија и масажа. Пакет Листа 2 х Моксибустион Тенџериња Карактеристики - Големина : Прибл. 00Х3, 00Х3, 00см/ 1, 97Х1, 18Х1, 18ин. - Внатрешниот цилиндар е дизајниран со хартија за попарување . - Материјал : ПП. - Спиралната уста, ви овозможува лесно прилагодување на температурата и висината на стапчето мокса. - избор за родители, љубовници и пријатели како здрав подарок.

Други карактеристики

Најдобри понуди