.

.

Космос Теретана Тежина Магацинот Игла Универзална Замена Селектор Заклучување Игла Задржување Кука Игла, Истегнување 3/8 Диа. &засилувач; 4 Простор За Заклучување С?

Космос Теретана Тежина Магацинот Игла Универзална Замена Селектор Заклучување Игла Задржување Кука Игла, Истегнување 3/8 Диа. &засилувач; 4

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ДРЖЕТЕ ТЕЖИНА МАГАЦИНОТ : универзална тежина магацинот изработени од висок квалитет на алуминиумски легури материјал и елоксирани алуминиумски копче, држи клучот тежина магацинот цврсти и издржливи ЛЕСНО ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ : вградена функција за привлекување железен метал во алуминиумското копче што помага да се заклучи и задржи издржливоста и стабилноста на купот тежина, да се подобри квалитетот на вашето вежбање. ПРАКТИЧНО ЗА УПОТРЕБА : иглата за заклучување на магацинот со тежина е лесна и лесна за вметнување и отстранување, погодна за вашата секојдневна употреба. АНТИ-ИЗГУБЕНИ ДИЗАЈН : тежина магацинот игла универзална замена доаѓа со јаже за да се спречи губење на тежината магацинот игла. МЕРЕЊА : приближно 4" вметнете длабочина на магацинот, 1 компјутер по пакет. Игла за Заклучување на јажето со Тегови-Изработена од висококвалитетен материјал од легура на алуминиум и елоксирано алуминиумско копче, го одржува клучот за тежински оџак цврст и издржлив.

Други карактеристики

Најдобри понуди