.

.

100мм Должина ТА2 Индустриски Чист Титаниум ШУПЛИВА Цевка ПОЛИРАН ТИ ЦЕВКА ГОЛЕМИНА:

100мм Должина ТА2 Индустриски Чист Титаниум ШУПЛИВА Цевка ПОЛИРАН ТИ ЦЕВКА ГОЛЕМИНА:

DEN 1084.80

Количина на стоки
Тековен

Прилагодено е : Да Број на модел : 100мм Должина ТА2 Индустриска Чиста Титаниумска Шуплива Цевка-ЛИРИ-61. Пакет : Под 50 парчиња. Материјал : Легиран Челик. Стил на глава : 100мм Должина ТА2 Индустриска Чиста Титаниумска Шуплива Цевка Полирана Ти Цевка. Прилагодено е : Да. Број на модел : 100мм Должина ТА2 Индустриска Чиста Титаниумска Шуплива Цевка-ЛИРИ-61. Пакет : Под 50 парчиња. Материјал : Легиран Челик. Стил на глава : 100мм Должина ТА2 Индустриска Чиста Титаниумска Шуплива Цевка Полирана Ти Цевка. 100мм Должина ТА2 Индустриски Чист Титаниум Шуплива Цевка ПОЛИРАН ТИ ЦЕВКА ГОЛЕМИНА : (15ММ ПРОЕКТ, 19мм ОД)специфики На Предметот : е прилагодено : Јесмодел број : 100мм Должина ТА2 Индустриски Чист Титаниум Шуплива Цевка-ЛИРИ-61пакет : Под 50 парчиња материјал : легиран челик стил : 100мм Должина Та2 Индустриски Чист Титаниум Шуплива цевка Полиран ТИП НА Завртка За Цевки : 100мм Должина Та2 Индустриски чист титаниум шуплива цевка полиран ТИ пипедрив стил : Нееди материјали : Обработка На Метали.

Други карактеристики

Најдобри понуди