.

.

Смирна Оригинални салфетки од турска Ткаенина Комплет од 6 | Памук, 18 х 18 Инчи | Украсни Бохо Салфетки За Трпезариска Маса | Разноврсна Салфетка Од Фарма За Вечера, Св?

Смирна Оригинални салфетки од турска Ткаенина Комплет од 6 | Памук, 18 х 18 Инчи | Украсни Бохо Салфетки За Трпезариска Маса

DEN 351.84

Количина на стоки
Тековен

ПРОИЗВЕДЕНО ВО ТУРЦИЈА-100% Органски Памук со користење На Анадолско предиво СО Оеко-ТЕКС Сертифициран и увезен од Турција! МУЛТИ-НАМЕНА-Смирна турските салфетки од памучна ткаенина се декоративни и многу корисни на различни места како што се; кујна, трпезариска маса, свадба и забави. Може да се користи и како крпа за чај, крпа за гости, крпа за лице, крпа за коса, крпа за садови, крпа за вежбање и крпа за миење. Никогаш нема да верувате колку е функционална оваа природна ткаенина. ВИСОК КВАЛИТЕТ-тоа е меко чувство, леснотија, бохо гроздобер изглед и повеќенаменски карактеристики ги прави овие турски ткаенини салфетки исклучително функционални и се повеќе и повеќе популарни. Измијте го пред употреба. Станува помек по секое миење. Исто така е претходно измиен. ГОЛЕМИНА кујна, трпезариска маса, свадба и забави. Може да се користи и како крпа за чај, крпа за гости, крпа за лице, крпа за коса, крпа за садови, крпа за вежбање и крпа за миење. Никогаш нема да верувате колку е функционална оваа природна ткаенина. ВИСОК КВАЛИТЕТ-тоа е меко чувство, леснотија, бохо гроздобер изглед и повеќенаменски карактеристики ги прави овие турски ткаенини салфетки исклучително функционални и се повеќе и повеќе популарни. Измијте го пред употреба. Станува помек по секое миење. Исто така е претходно измиен. ГОЛЕМИНА Крпа За Чај, Крпа За Гости, Крпа За Лице, Крпа За Коса, Крпа За Садови, Крпа за Вежбање и Упатства За Нега На Крпа За Миење - Машинско Перење 85-100°F (30-40°C) - Исушете Ја Сувата Ниска Или Линија Сува.

Други карактеристики

Најдобри понуди