.

.

Пауерспорт Морски Стерео-Премиум Пауерспорт Радио со 7 ЛЕД Осветлување ВО боја-ХИВ стерео 4 х 45В За Брод, АТВ, ХИВ, Спа – АМ/Фм Радио, Камера За Заден Поглед Компатиби?

Пауерспорт Морски Стерео-Премиум Пауерспорт Радио со 7 ЛЕД Осветлување ВО боја-ХИВ стерео 4 х 45В За Брод, АТВ, ХИВ, Спа – АМ/Фм

DEN 3084.80

Количина на стоки
Тековен

€ СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ - овој компактен приемник за морски Bluetooth со am/FM/WB тјунер е издржлив и цврст и има 3" TFT LCD Дисплеј за оптимизирано гледање под сите услови на осветлување и гледање, дури и на полно сонце ● КОМПАКТЕН И ВОДООТПОРЕН - овој приемник за морски медиуми е направен со користење на најновите техники за изолација на атмосферски влијанија, како ШТО е УВ облогата на предниот панел, и има оценка IPx6 за заштита од прашина, УВ, температура, вода, корозија и вибрации. € BLUETOOTH - овој морски стерео приемник доаѓа со висококвалитетен bluetooth audio streaming со лесно спарување на уредот, што ви овозможува да репродуцирате и контролирате музика безжично преку вашиот паметен телефон или mp3 плеер и апликации како Spotify / Pandora. € ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ-има моќен внатрешен 4 x 45 W @ 4ohm засилувач за извонредни перформанси, AUX и USB влезови за различни формати за репродукција на аудио и полнење на вашите мобилни уреди, 7-Band EQ + PEQ И многу повеќе. ● УНИВЕРЗАЛНА УПОТРЕБА : Иако е идеален заvв, овој приемник морски е одличен и за чамци, колички за голф, топли кади, моторни санки, трактори и други возила за пауерспорт. Приемникот располага СО AM и FM радио со 18 претходно поставени канали. ● ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ - Морскиот Стерео систем Bluetooth може да се инсталира со монтажа на мерач од 80 мм. Системот може да експлодира звук преку своите 45w x 4 канали и покрај неговата мала големина. € СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ - овој компактен приемник за морски Bluetooth со am/FM/WB тјунер е издржлив и цврст и има 3" TFT LCD Дисплеј за оптимизирано гледање под сите услови на осветлување и гледање, дури и на полно сонце. ● КОМПАКТЕН И ВОДООТПОРЕН - овој приемник за морски медиуми е направен со користење на најновите техники за изолација на атмосферски влијанија, како ШТО е УВ облогата на предниот панел, и има оценка IPx6 за заштита од прашина, УВ, температура, вода, корозија и вибрации. € BLUETOOTH - овој морски стерео приемник доаѓа со висококвалитетен bluetooth audio streaming со лесно спарување на уредот, што ви овозможува да репродуцирате и контролирате музика безжично преку вашиот паметен телефон или mp3 плеер и апликации како Spotify / Pandora. € ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ-има моќен внатрешен 4 x 45 W @ 4ohm засилувач за извонредни перформанси, AUX и USB влезови за различни формати за репродукција на аудио и полнење на вашите мобилни уреди, 7-Band EQ + PEQ И многу повеќе.

Други карактеристики

Најдобри понуди