.

.

Четка за нозе &засилувач; Пемза Камен Со Рачка-Калус &засилувач; Отстранувач На Пченка, Пилинг &засилувач; Чистач За Сува, Мртва Кожа На Нозе-Природни Влакна &засилув?

Четка за нозе &засилувач; Пемза Камен Со Рачка-Калус &засилувач; Отстранувач На Пченка, Пилинг &засилувач; Чистач За Сува, Мртва Кожа На

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

АЛАТКА ЗА ДВОСТРАНО СТАПАЛО : Користете ја страната на пилингот за да ги ослободите стапалата од калуси и потоа користете ги природните влакна за да ги избришете мртвите честички на кожата Најдобар избор за брза и лесна нега на стапалата. ИЗМАЗНУВА И ОМЕКНУВА : Измазнување и омекнување. Остава стапалата да се чувствуваат помеки и помазни на допир. Нема повеќе груби закрпи, наречени прсти или тесни, вкочанети како карпести потпетици. ЕКСФОЛИРА И ЧИСТИ : пилинг пемза и влакна за чистење поддржуваат здрави стапала. Користете за отстранување на калуси, мазни пченка и буниони или промовирање на заздравување на испукани потпетици. РАЧКА ОД ВИСТИНСКО ДРВО : Пластичните четки за стапала се склони кон кршење. Израмнете ја рутината за нега на стапалата со дрвена четка за стапала од која може да зависите! Доволно е силно за давање педикир на мажи или жени. СО ЗАКАЧАЛКА за ЛЕНТА : Користете ја четката за стапала на влажни или суви стапала. Закачете ја алатката користејќи ја прикачената јамка за да се исуши кога ќе завршите. Со тоа се проветрува со цел да се спречи таложење бактерии. АЛАТКА ЗА ДВОСТРАНО СТАПАЛО : Користете ја страната на пилингот за да ги ослободите стапалата од калуси и потоа користете ги природните влакна за да ги избришете мртвите честички на кожата. Најдобар избор за брза и лесна нега на стапалата. ИЗМАЗНУВА И ОМЕКНУВА : Измазнување и омекнување. Остава стапалата да се чувствуваат помеки и помазни на допир.

Други карактеристики

Најдобри понуди