.

.

Maixifeng Travel Laptop Laptop Rankpace Resint Anti-Thef Tag со USB-порта за полнење и заклучување 15,6 инчи компјутерски ранци, за жени кои се наоѓаат студентски подарок од колеџ, студентски под?

Maixifeng Travel Laptop Laptop Rankpace Resint Anti-Thef Tag со USB-порта за полнење и заклучување 15,6 инчи компјутерски ранци, за

DEN 321.60

Количина на стоки
Тековен

【Голем капацитет】 - Ранецот на деловниот лаптоп има 2 главни отвори и 1 џеб Главниот оддел има лаптоп за лаптоп што може да задржи до 15,6 ", 15" или 14 "лаптоп, а скриениот дизајн на задниот џеб ја зголемува безбедноста на вашите скапоцености внатре. Има скриен патент џеб на задниот дел за безбедно и за безбедно и за безбедно и за безбедно и за безбедно и за сеф. Погодното пакување на вашиот паричник, пари, проверки, картички. Чувајте ги вашите предмети организирани. 【Одличен дизајн】 Надворешниот џеб на ранецот може слободно да се отвори од 90 до 180 степени како куфер. Ова го олеснува земањето на вашите патувања за патувања . Безбедно и удобно】 со заклучување на TSA и издржлив метален патент, водоотпорна ткаенина од предната страна, скриен патент на задниот дел за да ги заштитите вашите скапоцености, исто така со ленти за багаж што можат лесно да се прикачат на вашиот багаж, правејќи го вашето патување полесно и побезбедно, одлично За меѓународни патувања со авиони и дневни патувања како подарок за патувања за мажи. 【УСБ порта за полнење】 Вграденото USB-порта е погодно да го наплатите вашиот мобилен телефон од страна на поврзаната банка за напојување, одлично за полнење на вашиот телефон кога патувате (Енергетската банка е не се вклучени). 【Ергономски дизајн】 Завршените ленти за рамената се повеќе ергономски дизајнирани за да ви овозможат правилно да го вклопите грбот кога го носите подолг временски период, намалувајќи го стресот и товарот. 【Голем капацитет】 - Ранецот на деловниот лаптоп има 2 главни отвори и 1 џеб. Главниот оддел има лаптоп за лаптоп што може да задржи до 15,6 ", 15" или 14 "лаптоп, а скриениот дизајн на задниот џеб ја зголемува безбедноста на вашите скапоцености внатре. Има скриен патент џеб на задниот дел за безбедно и за безбедно и за безбедно и за безбедно и за безбедно и за сеф. Погодното пакување на вашиот паричник, пари, проверки, картички.

Други карактеристики

Најдобри понуди