.

.

Нооелец Дуал-Бенд НЕСДР Нано 2 Реклами-Б Пакет За Stratux_, Avare, Foreflight, FlightAware &засилувач; Други Реклами-Б Софтверски Апликации. Вклучува 2 SDRs, 4 Антени &засилувач; 5 Адаптери

Нооелец Дуал-Бенд НЕСДР Нано 2 Реклами-Б Пакет За Stratux_, Avare, Foreflight, FlightAware &засилувач; Други Реклами-Б Софтверски Апликации.

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Вклучува 2 PC NESDR Nano 2 SDRs Секој SDR е лабораториски калибриран и eeprom-програмиран за едноставно поставување на софтвер Stratux. Малата големина на нано серијата SDRs nesdr гарантира дека вашата вградена апликација има отпечаток што е можно помал. Секоја СДР вклучува налепница за калибрација и етикети за идентификација на лепило. Вклучени се 4 реклами-б антени, 3 рф пигтаил кабли и 2 рф адаптери за да се олесни многу широк спектар на опции за инсталација за вградени апликации. Целосна 1-годишна гаранција преку Ноелец на сите компоненти на пакетот. Вклучува 2 PC NESDR Nano 2 SDRs. Секој SDR е лабораториски калибриран и eeprom-програмиран за едноставно поставување на софтвер Stratux. Малата големина на нано серијата SDRs nesdr гарантира дека вашата вградена апликација има отпечаток што е можно помал. Секоја СДР вклучува налепница за калибрација и етикети за идентификација на лепило. Вклучени се 4 реклами-б антени, 3 рф пигтаил кабли и 2 рф адаптери за да се олесни многу широк спектар на опции за инсталација за вградени апликации. Целосна 1-годишна гаранција преку Ноелец на сите компоненти на пакетот. Овој пакет СО ДВОЕН опсег сдр содржи се што ви треба за целосна самостојна инсталација НА РЕКЛАМИ-б. 2 НЕСДР Нано 2 Сдр се вклучени. Овие SDRs содржат приемник R820 T2 заедно со USB интерфејс/демодулатор RTL2832 U. Тие имаат фреквентна способност од приближно 25 MHz-1700 MHz. НЕСДР Нано 2 се многу мали по големина, што ги прави совршени за преносливи и вградени апликации.

Други карактеристики

Најдобри понуди