.

.

Aurabeam Dell 3400MP замена на проектор за ламба со ламба со компатибилна куќиште

Aurabeam Dell 3400MP замена на проектор за ламба со ламба со компатибилна куќиште

DEN 1439.84

Количина на стоки
Тековен

Решенија за проектор на Аурабем Од економските до професионалните верзии, нашите ламби обезбедуваат одличен квалитет. Економска верзија : Достапна опција за потрошувач со мала употреба, дизајнирана да обезбеди најдобар квалитет на низок буџет. Лесна инсталација : Вклучено куќиште, минимизирајте го времето за инсталација за да бидете сигурни дека вашиот уред е повторно во акција!. Контакт : Дали имате проблем или прашање во врска со ламбата или компатибилноста на вашиот уред? Е -пошта, нашата услуга за клиенти е тука за да ви помогне. Заштита на корисниците : Светилките за економски серии вклучуваат гаранција за замена од 90 дена и гаранција за враќање од 30 дена ,. Решенија за проектор на Аурабем. Од економските до професионалните верзии, нашите ламби обезбедуваат одличен квалитет. Економска верзија : Достапна опција за потрошувач со мала употреба, дизајнирана да обезбеди најдобар квалитет на низок буџет. Лесна инсталација : Вклучено куќиште, минимизирајте го времето за инсталација за да бидете сигурни дека вашиот уред е повторно во акција!.

Други карактеристики

Најдобри понуди