.

.

Behringer Sonic Exciter SX3040 V2

Behringer Sonic Exciter SX3040 V2

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

2-канален процесор за подобрување на звукот со Sonic Exciter Драматично го подобрува вашиот звук со додавање на јасност, димензија и длабочина. Произведува природна осветленост преку хармонично подобрување и построги бас. Студии за професионално и домашно снимање : Го носи целиот спектар на звук на вашите патеки. Крајно подобрување на стерео звукот. Крајно подобрување на стерео звукот. Драматично го подобрува вашиот звук со додавање на јасност, димензија и длабочина.

Други карактеристики

Најдобри понуди