.

.

Супагеар М. 2 Дупликатор НВМЕ/САТА М. 2 Ссд/Сд Експрес Картичка Докинг Станица За М2 Ссд М Клуч&засилувач; М+Б Клуч, Поддржува Хард Дискови ДО 8ТБ Со Офлајн Клон Дуплика?

Супагеар М. 2 Дупликатор НВМЕ/САТА М. 2 Ссд/Сд Експрес Картичка Докинг Станица За М2 Ссд М Клуч&засилувач; М+Б Клуч, Поддржува Хард Дискови

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

●Лесно Ракување и приклучните станици се многу лесни за употреба, нема потреба од никакви алатки нема потреба од возачи. Освен Ссд, не треба да подготвувате ништо друго, бидејќи пакетот ги содржи сите додатоци што ви се потребни : два usb3.1 gen2 кабли за податоци (A До C И C До C) И 5v/3 A адаптер за напојување. ●Повеќекратна конверзија на податоци ● Постигнување УСБ-транзиција на податоци Од М. 2 ССД/КОМПЈУТЕР/СД Картичка/Мекбук Трансфер помеѓу податоци, Поддржува Читање И Пишување И Клонирање НА ПОДАТОЦИ, Компатибилни со Виндоус/Мек/Линукс. ●Ефикасна Дисипација На Топлина ● стерео цврста состојба хард диск кутија офлајн клон база, брза дисипација на топлина, подобра заштита на хард дискот. ●ОФЛАЈН КЛОН со ЕДЕН КЛУЧ ● ова куќиште со хард диск со двоен слот не само што може да се користи како надворешен NVME SSD за проширување на капацитетот за складирање, туку може да се користи и за офлајн резервна копија. Нема потреба да се поврзувате СО КОМПЈУТЕР, само приклучете го и притиснете го копчето за стартување, а потоа можете да направите резервна копија од вашите важни податоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди