.

.

ВАЛИКЛУД 3 Кеси/90 парчиња Пластични Кеси За Отпадоци Кеси За Отпадоци Вреќи За Отпадоци Вреќи За Отпадоци Вреќи За Ѓубре Кеси За Ѓубре За Еднократна Употреба Кеси З?

ВАЛИКЛУД 3 Кеси/90 парчиња Пластични Кеси За Отпадоци Кеси За Отпадоци Вреќи За Отпадоци Вреќи За Отпадоци Вреќи За Ѓубре Кеси За Ѓубре

DEN 360.96

Количина на стоки
Тековен

ХДПЕ ЦРНИ КЕСИ за ЃУБРЕ со голем капацитет, држи одредена количина ѓубре. ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ кесите за отпадоци се направени од МАТЕРИЈАЛ HDPE, без мирис, отпорен на истекување, екстра силен, потрајни, повеќе. КЕСИ ЗА ОТПАДОЦИ кесите за отпадоци се направени од HDPE , без мирис, отпорен на истекување, екстра , повеќе , повеќе. КЕСИ ЗА КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : со голем капацитет, има одредена количина ѓубре. КОРПА ЗА ОТПАДНА ХАРТИЈА користете во бањи, спални соби, домашна канцеларија и во движење. Список На пакети 3 Кеси/90 парчиња х Кеси За Ѓубре Карактеристики-Големина : 60х50х0, 1см кеси за ѓубре. - : КЕСИ за отпадоци за рециклирање HDPE. - Боја : сребрени пластични кеси за ѓубре. - Со голем капацитет држи одредена количина ѓубре пластична кеса за отпад. - Дизајн на пауза, лесен за одвојување за употреба кеси за отпадоци. - Може да биде и за чување или транспорт на предмети за домаќинството корпа за отпадна хартија. - Кесите за отпадоци се направени од HDPE , без мирис, отпорни на истекување, екстра силни, потрајни, повеќе вреќи за ѓубре за еднократна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди