.

.

Чување на вемун + Организација 6 парчиња Гаражни Куки У Кука Држач За Лопата Монтирање На Ѕид Куки За Барака Градинарски Двор Закачалки За Алат За Барака Организаци?

Чување на вемун + Организација 6 парчиња Гаражни Куки У Кука Држач За Лопата Монтирање На Ѕид Куки За Барака Градинарски Двор Закачалки За

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

КУКИ За СКЛАДИРАЊЕ На ГАРАЖИ Стабилно инсталирани,не е лесно да паднат Имаше за цел да складира секакви остатоци, да се збогува со неуреден дом. КУКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ГАРАЖИ Куките За Гаража се изработени од главен материјал, издржлив и цврст, што може да ви служи долго време. Куки за СКЛАДИРАЊЕ гаражи тешката Гаражна Кука ви е погодна за чување други предмети, како што се вежба, кеси, црево,. КУКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ГАРАЖИ И куки за гаража во форма со дизајнот со двојни куки, тој е доволно силен за да го закачите она што треба да го држите, за да ослободите простор во вашата гаража. КУКИ За СКЛАДИРАЊЕ Гаражи Нашите куки за складирање гаражи држат алатки, особено тешки предмети. Опис куки За гаража У Кука Држач За Лопата Ѕидна Монтажа Куки За Барака Градинарски Двор Закачалки За Алат За Организација На Ѕид Во Гаража.Карактеристики-Боја : Црвено-Материјал : Галванизација, Пластика-Големина : 9, 50Х6, 60Х0, 60см/Пакет, Вклучувајќи 6 х Гаражни Куки.

Други карактеристики

Најдобри понуди