.

.

Пллаао Чамец Со Сос Од 304 Нерѓосувачки Челик Термоизолиран Сос Со Двојни Ѕидови Изолиран Сос Тенџере Кујнски Тенџере За Сервирање Бокал За Сос или Крем На Денот на ?

Пллаао Чамец Со Сос Од 304 Нерѓосувачки Челик Термоизолиран Сос Со Двојни Ѕидови Изолиран Сос Тенџере Кујнски Тенџере За Сервирање

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Изработен од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик 304, кој е против ' рѓа, отпорен на абење, цврст и издржлив Со дизајн на капак, отпорен на прашина и хигиенски. Непречено истурање не-капе излив. Изолирани со двојни ѕидови, не само што чувајте сосови од сос и крем на пареа топли на масата. Но, исто така, ги одржува течностите ладни. Совршен за чување сос, течност, кечап, сенф, крем, прелив за салата, крем, млеко. Лесно се отвора, може да се ракува со едната рака, а капакот ќе се отвори кога ќе се притисне копчето. Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик 304, кој е против ' рѓа, отпорен на абење, цврст и издржлив. Изолирани со двојни ѕидови, не само што чувајте сосови од сос и крем на пареа топли на масата. Но, исто така, ги одржува течностите ладни. Со дизајн на капак, отпорен на прашина и хигиенски. Непречено истурање не-капе излив. Лесно се отвора, може да се ракува со едната рака, а капакот ќе се отвори кога ќе се притисне копчето. Совршен за чување сос, течност, кечап, сенф, крем, прелив за салата, крем, млеко. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : 304 нерѓосувачки челик боја : Како Што Се Прикажани Сликите Тип : S 450ml, L 750ml (опционално)Мала Големина : прибл.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
304 stainless steel
Color:
As Pictures Shown
Type:
S 450ml, L 750ml(optional)
Small Size:
approx.13.2*13.5*8.3cm/5.2*5.3*3.3in(Upper Width*Height*Bottom Dia)
Large Size:
approx.13.2*17*8.3cm/5.2*6.7*3.3in(Upper Width*Height*Bottom Dia)
Weight:
Approx.411g~478g/14.5oz~16.9oz
Package list:
 
1 * Sauce Gravy Boat Pot:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди