.

.

УКРАСНА Декорација За Шарм на Нокти, 10 парчиња 3д Дијамантски Уметнички Шарм За Нокти За Акрилни Нокти Кристали Кристали Украси За Уметност На Нокти Материјали Дод?

УКРАСНА Декорација За Шарм на Нокти, 10 парчиња 3д Дијамантски Уметнички Шарм За Нокти За Акрилни Нокти Кристали Кристали Украси За Уметност

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Ќе добиете 10 парчиња убави 3д додатоци за уметност за нокти за вашите дневни потреби за уметност за нокти Кристалите на накитот за нокти одразуваат волшебна брилијантност и го прават вашиот маникир блескав и привлечен. ●Метални Шарм За Нокти ● НАШИТЕ 3д украси за нокти се направени од легура, тие се тврди и не се кршат лесно, не бледнеат лесно, можат да се користат повторно долго време, погодни за искусни маникири и ученици. Нашиот шарм За нокти за нокти е идеален ЗА сам дизајн на нокти СО сестри, пријатели и семејства на празници, можете да ги користите и со други лакови за нокти, налепници за нокти или налепници за нокти, покажувајќи ги вашите personal вкусови. €Широка Примена Нашиот шарм на ноктите може да се користи ЗА 3д Уметност на Ноктите, но може да се користи и за украсување кутии за мобилни телефони, чевли, украси на ѕидови, занаети САМОСТОЈНО, изработка на накит или други украси. `+Совршен Подарок Нашиот метален 3д шарм за нокти може да биде како подарок за пријателите и семејствата; оние кои сакаат уметност за нокти можат да ја користат за украсување нокти, а љубителите на нокти можат да ја користат и за други занаети.

Други карактеристики

Најдобри понуди