.

.

Fidget играчки, магична топка за загатки со виножито, фидгетски топки со 50 точки на допир на масажа, скроб стрес за масажа за масажа, коцка коцки за масажа, сензорни игр?

Fidget играчки, магична топка за загатки со виножито, фидгетски топки со 50 точки на допир на масажа, скроб стрес за масажа за масажа, коцка

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

【Безбедносен материјал】 Fidget топката, изработена од еколошки материјал за ABS, е нетоксичен, лесен, удобен за одржување, траен и 100% безбеден, и така е погодна за сите видови на луѓе да играат Топката за загатки не се деформира лесно и не содржи електронски компоненти. Се запали автоматски во текот на ноќта во темница. (ПС : Поради главната структура на топката, сунѓер внатре може да се изгуби за време на процесот на треперење, можете да трепкате уште неколку пати за да се вратите во нормала. 【Декомпресија на ротацијата на прстите за возрасни, корисно е за олеснување на стресот при работа. Може да се користи за забава за борба против стрес на работа, дома, во библиотеки, на автобуски постојки, во простории за терапија, на патување, итн. 【Безбедносен материјал】 Фиџет топката, изработена од еколошки материјал за ABS, е не- Токсичен, лесен, удобен за држење, издржлив и 100% безбеден, и така е погоден за сите видови на луѓе да играат.

Други карактеристики

Најдобри понуди