.

.

Брзо поврзување градинарско црево прилагодлив градинарски тревник ротирачки прскалка со држач за млазници рокер градинарски тревник, наводнување 1/2 3/4 црево 1 пар?

Брзо поврзување градинарско црево прилагодлив градинарски тревник ротирачки прскалка со држач за млазници рокер градинарски тревник, наводнување

DEN 397.60

Количина на стоки
Тековен

Лесниот конектор за поврзување за континуиран проток на вода е одлична алатка за поврзување на градинарски додатоци и цевки за вода Лесно за поврзување и исклучување. Пакување : 1 млазница на млазницата со држач за млазница + висина на држачот, околу 299мм пластика од 360 степени ротирачки тревник. Спецификација : Може да се поврзе со конекторот за црево 1/2 3/4. Функција за наводнување : млазницата е прилагодлива. Поради ефектот на вбризгување на вода, млазницата автоматски ќе ротира 360 степени. Опсегот на спреј на млазницата за наводнување на прилагодливиот агол се контролира со притисок. Лесниот конектор за поврзување за континуиран проток на вода е одлична алатка за поврзување на градинарски додатоци и цевки за вода. Лесно за поврзување и исклучување. Пакување : 1 млазница на млазницата со држач за млазница + висина на држачот, околу 299мм пластика од 360 степени ротирачки тревник. Спецификација : Може да се поврзе со конекторот за црево 1/2 3/4. Функција за наводнување : млазницата е прилагодлива. Поради ефектот на вбризгување на вода, млазницата автоматски ќе ротира 360 степени. Опсегот на спреј на млазницата за наводнување на прилагодливиот агол се контролира со притисок. Комплетите за брза врска можат да заштедат многу време. Адаптерот обезбедува тесна, безбедна вклопување и безжична врска.

Други карактеристики

Can be connected with 1/2 3/4 hose connector :

Најдобри понуди